3 de juny 2013

La comissió del 90é Aniversari de la Unió Musical d'Albaida “l'Aranya” organitza una taula col·loqui sobre el III Congrés de Societats Musicals a la Vall d'Albaida amb la col·laboració de la FSMCV


L’acte, que tindrà lloc el 8 de juny a les 19h en la seu social de l'Aranya d'Albaida, assistirà el president de la Federació, Josep Francesc Almeria.

Dins dels actes programats per la comissió del 90é Aniversari de l'Aranya, també hi té cabuda aquells que són de caràcter divulgatiu. Per això, el pròxim dissabte 8 de juny a les 19h se celebra a la seu social de l'Aranya una taula col·loqui per exposar els punts estratègics per a la gestió econòmica, social i cultural dels pròxims 10 anys de les societats musicals de la Vall d'Albaida. 

Aquesta taula està marcada pel III Congrés de Societats Musicals que amb el seu lema “de la memòria a la innovació” pretén ser un espai de reflexió sobre els reptes als quals s'han d'adaptar les societats musicals valencianes en la pròxima dècada. Per això comptarà amb la presència de membres de la FSMCV com el seu president Josep Francesc Almeria, el tresorer Luís Vidal Domínguez i Ximo Soler Catalunya, vocal de la junta de la federació i músic de la Unió Musical d'Albaida.

A més, a la taula col·loqui també hi participaran experts del món de la música com el compositor albaidí i membre de l'Aranya Mario Roig Vila, el director de la societat José Javier Sanz Vila i l'historiador Frederic Oriola Velló. L'acte estarà moderat pel secretari de la junta directiva de l'Aranya, Josep Bodí i Quilis.

Per a la comissió del 90é Aniversari de l'Aranya la taula col·loqui és un acte important ja que “es tractaran temes que afecten a les societats musicals de la comarca com a organitzacions socials que formen part dels nostres pobles”. Per això, la comissió demana a la resta de societats musicals de la Vall d'Albaida que “participen en la taula col·loqui per donar a conèixer les seues inquietuds per una bona gestió de cara al futur”.