30 d’abr. 2013

El Grup Instrumental Simfonies realitza l’assaig general de l’Òpera Collage pels #90AnysAranya a portes obertes en el Cinema Odèon d’Albaida

Simfonies vol dur a terme la difusió de la música instrumental i per això realitzen aquest acte tan original amb el suport de la Unió Musical d’Albaida l’Aranya



Aquest dimecres 1 de maig, el Grup Instrumental Simfonies realitzarà un assaig general obert al públic al Cinema Odèon d’Albaida. En l’assaig, el grup Simfonies interpretaran el seu nou projecte anomenat Òpera Collage, "La història de Max". Es tracta d´una representació de obertures i àries de finals del s. XVIII, XIX i principis de XX d’autors de la talla com Mozart, o Puccini, i també de Verdi i Wagner que aquest any celebren el Bicentenari del naixement. Tot açò, articulat per una història original escrita expressament, per a aquest espectacle, de la mà de Saoro Ferre.

Les portes del cinema Odèon estaran obertes des de les 12h fins les 14h per a tots aquells que desitgen veure la producció operística del Grup Simfonies. Integrat, en la seua totalitat, per joves músics professionals, de la nostra comarca de La Vall d’Albaida i també de comarques veïnes del nostre territori valencià, i que participen activament en prestigioses joves orquestres com la Jove Orquestra Nacional d’Espanya o la seua homònima de la Generalitat Valenciana. Tot això dirigit per Rafael Garcia Vidal i amb una representació escènica amb les veus soprano de Vanesa Navarro, del tenor Hector Ángel Garcia, el baix David Sánchez o l’actor Saoro Ferre.

Per al grup Simfonies “és un plaer formar part dels actes del 90é aniversari de l’Aranya” ja que es tracta un dels seus objectius principals de “difondre la música instrumental amb diversos tipus de formacions” i per això volen demostrar en l’assaig general de portes obertes a Albaida que “tot i en moments difícils, tenim una gran capacitat de treball per poder crear projectes innovadors i de gran qualitat artística-musical” com és l’Òpera Collage. L’estrena absoluta serà el proper diumenge 5 de maig en les XXXIV Jornades Musicals de l’Octavari de Sant Jordi a Banyeres de Mariola.